La Fira de Forjadors i Artistes del Ferro de Besalú s'ajorna fins al març de 2022

Mentrestant, s'ha enllestit l'adequació del Centre Molí Subirós com a espai de difusió del patrimoni industrial i de la unió de la vila amb aquest metall al llarg dels segles

NacióGarrotxa
12 de març del 2021
Actualitzat a les 14:17h
La 24 edició de la fira s'endarrereix un any, fins al 2022.
La 24 edició de la fira s'endarrereix un any, fins al 2022. | @Aj_Besalu.
Els vinents 20 i 21 de març de 2021 estava prevista la celebració de la Fira de Forjadors i Artistes del Ferro de Besalú , que es celebrava de forma bianual amb els millors ferrers i forjadors dels Països Catalans, sota l'organització de l'Associació Acunç, Recerca i Divulgació i des de fa uns anys dins la xarxa de Fires Pyrfer.

Després de les reunions prèvies amb el representant d'Acunç, Joel Amat, per a preparar el projecte d'aquest any i veient l'evolució de la pandèmia s'ha arribat al consens entre l'entitat i l'Ajuntament d'endarrerir la Fira prevista per a l'any vinent, 2022, i així s'ha comunicat i valorat amb I'oficina Pyrfer.

Després de parlar-ne amb l'organització i amb la direcció de l'oficina Pyrfer, s'ha decidit suspendre l'edició d'enguany de la Fita de Forjadors i artistes del ferro 2021 i passar-la a l'any vinent . Tornaran a estar junts i a gaudir de les magnífiques obres, del "maremàgnum" de forjadors, moviment, treball, eines obres i entusiasme..

Igualment, es continua treballant amb l'execució de les accions del projecte Poctefa Pyrfer Pirineus del Ferro ja que a finals de l'any passat es va enllestir l'adequació del Centre Molí
Subirós com a espai de difusió del patrimoni industrial, de l'ús de l'aigua i de la unió entre Besalú i el ferro al llarg dels segles. De fet, ja s'ha començat a treballar la senyalització de la ruta dels elements principals.

Així doncs, els organitzadors emplacen tothom els dies 26 i 27 març de 2022, en què es desenvoluparà el projecte que ja s'havia començat a preparar enguany.
Arxivat a