La Fira de Sant Josep de Sant Jaume de Llierca serà un mercat de productes de proximitat

La tradicional fira se celebrarà el matí del dissabte 20 de març

El mercat se celebrarà a l’entorn de la plaça Major i els carres adjacents.
El mercat se celebrarà a l’entorn de la plaça Major i els carres adjacents. | @santjaume.
NacióGarrotxa
12 de març del 2021
Actualitzat el 15 de març a les 9:32h
El pròxim dissabte al matí, 20 de març, se celebrarà una edició excepcional de la tradicional Fira de Sant Josep de Sant Jaume de Llierca, que s'ha adaptat a un format diferent a causa de les mesures imposades arran de la pandèmia.  

Segons ha explicat el regidor de Promoció Econòmica i Comerç, Xevi Reixach, la Fira de Sant Josep es convertirà, excepcionalment, en un mercat ampliat i segur d’elaboradors i productors de proximitat, per a mantenir-ne l’essència i fer visible els treballs artesanals i els productes de proximitat del territori en la mesura del possible.

El mercat se celebrarà a l’entorn de la plaça Major i els carres adjacents. En tot aquest espai s'hi seguiran totes les mesures sanitàries vigents i s'hi controlarà la capacitat.

Xevi Reixach destaca que “aquest mercat és especial i diferent. Estem pendents de l’evolució de la pandèmia i sotmesos a unes mesures i normes que hem d’atendre per a poder doblegar la corba i combatre la propagació de la Covid-19”.

Reixach ha afegit que “aquest mercat l’hem de celebrar amb corresponsabilitat i consciència, fomentant el comerç i la cultura de proximitat i pensem que el mercat de Sant Josep és una bona oportunitat”.
 

Cartell de la FIra de Sant Josep d'aquest 2021 a Sant Jaume de Llierca. Foto: @santjaume.



 
Arxivat a