L'Escola Municipal d'Expressió d'Olot obre la matrícula per al tercer trimestre

El curs de cuina creativa és una de les novetats d'aquest nou període

Una de les novetats d'aquest pròxim trimestre seran les creacions tèxtils.
Una de les novetats d'aquest pròxim trimestre seran les creacions tèxtils. | @emeolot.
Redacció
11 de març del 2021
Actualitzat a les 10:22h
Dilluns vinent, 15 de març s’obrirà el període de matriculació a l’Escola Municipal d’Expressió d'Olot per a l’oferta formativa del darrer trimestre del curs 2020-2021.

El curs de cuina creativa és una de les novetats del proper trimestre a l’Escola Municipal d’Expressió d’Olot. El centre també posa en marxa, amb nous equipaments, les aules per als tallers de joieria, creacions tèxtils i patchwork. Al mateix temps es continuaran amb les classes de scrapbooking, dansa contemporània, fotografia, ceràmica i dibuix i pintura, teatre i l’art de parlar bé en públic. Aquestes especialitats trimestrals estan dirigides al públic adult, tot i que en algunes d’elles també hi tenen cabuda els joves.

Aquests dies també està oberta la matrícula per a les places disponibles a les especialitats de caràcter anual dirigides a infants i joves: des de dansa, teatre, plàstica, tallers artístics, màgia, il·lustració i còmic i ceràmica. 

L’Escola Municipal d’Expressió ha tornat a l’activitat aquest mes de febrer. Després de dos mesos de tancament  degut a les mesures de prevenció decretades per fer front a la pandèmia, l’EME ha reiniciat els diferents cursos. Es continua amb l’aforament reduït de sis persones per aula, s’han reorganitzat espais i s’han adaptat les instal·lacions a les mesures de contenció de la pandèmia. 

El període per poder-se inscriure al tercer trimestre de l’Escola Municipal de l’Expressió és des del 15 al 26 de març i es pot realitzar a través de la web de l’escola. També podeu trucar al telèfon 972 266 947 per a qualsevol aclariment (en horari de tardes).
 

Nou cartell de promoció de l'EME Olot de cara al tercer trimestre. Foto: @emeolot.

Arxivat a