VÍDEO Resum de la campanya «Retalla les violències. Enganxa les cures» 2020

S'hi sintetitza la tasca de sensibilització envers les violències masclites i l’LGTBI-fòbiques duta a terme a la Garrotxa del mes d'octubre ençà

NacióGarrotxa
08 de març del 2021
Actualitzat a les 11:19h
El vídeo és un resum de la campanya contra les violències masclistes.
El vídeo és un resum de la campanya contra les violències masclistes. | @CCGarrotxa.

El mes d’octubre de 2020, el Consorci d’Acció Social de la Garrotxa amb la participació dels ajuntaments d'Argelaguer, Beuda, les Preses, Maià de Montcal, Mieres, Olot, Sales de Llierca, Sant Feliu de Pallerols, Sant Ferriol, Sant Jaume de Llierca, Sant Joan les Fonts, la Vall de Bianya i la Vall d’en Bas van posar en marxa la campanya de sensibilització envers les violències masclites i l’LGTBI-fòbiques sota el títol “Retalla les violències. Enganxa les cures”. 

El passat divendres, a la seu del Consell Comarcal de la Garrotxa, a Olot, se'n va fer un primer balanç a càrrec de Fina Surina, consellera comarcal delegada d’Acció Social; Imma Muñoz, regidora d’Acció Social i Igualtat de gènere de l’Ajuntament d’Olot; i, Núria Santayana, psicòloga del Servei Integral d'atenció a les Dones (SIAD) de la Garrotxa.  

A manera de resum, en aquest vídeo de gairebé 12 minuts, s'expliquen les activitats dutes a terme als municipis de la Garrotxa fins ara, tot coincidint amb el 8M, Dia Internacional de les Dones.

Arxivat a