El casal esportiu d'Olot per Setmana Santa serà a l’aire lliure i en contacte amb la natura

Del 29 de març al 1r d’abril els participants podran practicar tota mena d’activitats com senderisme, escalada, ciclisme o equitació i amb la col·laboració, per primer cop, de diverses entitats esportives de la ciutat

El casal esportiu de Setamana Santa tindrà lloc del 29 de març al 1r d'abril.
El casal esportiu de Setamana Santa tindrà lloc del 29 de març al 1r d'abril. | @EsportsOlot.
NacióGarrotxa
04 de març del 2021
Actualitzat a les 12:29h
L’Àrea d’Esports de l’Ajuntament d’Olot ha organitzat un any més el casal esportiu durant les festes de Setmana Santa. Enguany, aquest casal multiesportiu –adreçat a infants d’entre 4 i 11 anys- porta per nom Casal Setmana Santa Esportiva 2021 i es portarà a terme del 29 de març al 1r d’abril, de de les nou del matí a la una del migdia, tal com han fet saber aquest matí, en seu consistorial, el regidor d’Esports, Aniol Sellabona, i el tècnic d’Esports, Marc Busquets.  

Els participants podran gaudir d’un munt d’activitats esportives enfocades, principalment, a la pràctica de l’esport a l’aire lliure i en contacte amb la natura. Els infants s’agruparan en funció de la seva edat i, cada dia podran escollir entre de diferents pràctiques fisicoesportives com senderisme, ciclisme, equitació o escalada a part de jocs en grup. Seguint la línia d’anteriors casals esportius de la ciutat com el de les festes de Nadal, les activitats estan enfocades i tenen per objectiu que els participants coneguin i practiquin un gran ventall d’esports.

En el cas de les activitats interiors, les pràctiques es realitzaran al Pavelló Municipal d’Esports d’Olot. Enguany, per primer cop, diverses entitats esportives de la ciutat participen en aquest casal. Es tracta de Terra de Volcans Club Atletisme Olot, el Club Ciclista Olot Infantil, el Centre Hípic Garrotxa i LinBikes LEFA Team que participen organitzant sessions formatives, portant esportistes de les diverses entitats perquè puguin explicar de primera mà l’esport que practiquen i, fins i tot, es portarà a terme una sessió d’equitació.
 

Aniol Sellabona i Marc Busquets han donat detall del casal esportiu d'Olot. Foto: @olotuit.


A partir del pròxim dimecres 3 de març i fins al 19 de març a la mitjanit, els interessats poden inscriure’s-hi. Per apuntar-se poden fer-ho tot atansant-se a les oficines del pavelló d’esports de l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament d’Olot (Av. República Argentina, 8), de 10 a 14 h, o directament a través de la pàgina web.

Com és habitual, les famílies monoparentals i nombroses així com els abonats de l’IEM disposaran de descomptes del 10 i el 5 per cent, respectivament. Al web s'hi podrà trobar més informació i detalls d’aquest casal multiesportiu. En cas que es desitgi també es pot contactar amb l’Àrea d’Esports d’Olot a través del telèfon 972 266 461. L’horari d’atenció és de dilluns a divendres de 10 a 14 h i dimarts i dijous de 16 a 19 h.  

Tant les activitats com la celebració del casal esportiu nadalenc continuaran subjectes a l’evolució de la pandèmia a la ciutat i de les mesures de seguretat imposades que marquen per les administracions per a evitar la propagació del coronavirus. 
Arxivat a