Ple de Sant Joan les Fonts

VÍDEO Sant Joan les Fonts celebra el primer ple municipal telemàtic

Durant la sessió extraordinària s'ha acordat l'adhesió al Pacte d’alcaldes pel clima i l’energia sostenible la cessió dels drets d’explotació del fons Francesc Caula Vegas

per NacióGarrotxa , Sant Joan les Fonts, 25 de febrer de 2021 a les 10:46 |
La batllessa, Maria Vidalm durant la celebració del ple telemàtic. | @santjoanfontsaj.
Aquest matí de dijous, 25 de febrer, s’ha celebrat el primer ple telemàtic de l’Ajuntament de Sant Joan les Fonts a través de la plataforma Zoom, gestionada de forma segura a través del servei LocalRetMeet.

Precisament, l’adhesió a aquest servei ha estat un dels punts de l’ordre del dia d’aquest ple extraordinari. D’aquesta manera l’Ajuntament de Sant Joan les Fonts aprova per unanimitat el desenvolupament de forma telemàtica de les sessions dels òrgans col·legiats de la corporació.


Un altre punt important, ha estat l’acord d’adhesió al Pacte d’alcaldes pel clima i l’energia sostenible. Aquest acord promou que els municipis es comprometin a reduir un 40% les emissions de gasos d’efecte hivernacle per a l’any 2030 i esdevinguin més resilients amb el canvi climàtic.

Els municipis que s’adhereixen al nou compromís tenen un termini de dos anys per a redactar i aprovar el seu Pla d’Acció per l’Energia Sostenible i el Clima (PAESC).


Finalment, també s’ha aprovat per unanimitat la donació i cessió dels drets d’explotació del fons Francesc Caula Vegas i el seu llegat al municipi de Sant Joan les Fonts.

Aquí sota podeu veure el desenvolupament d'aquest ple extraordinari d'avui:


 

Participació