Jornades de portes obertes als centres educatius de la Vall d’en Bas

Els tres centres fan aquestes sessions pensades sobretot per a famílies que han de començar el primer cicle d’educació infantil i la segona etapa d'aquest cicle

Els més menuts a la llar d'infants Els Gínjols.
Els més menuts a la llar d'infants Els Gínjols. | @ajuntamentbas.
NacióGarrotxa
24 de febrer del 2021
Actualitzat a les 11:43h
Els centres educatius de la Vall d’en Bas programen diferents jornades de portes obertes. Els tres centres fan aquestes sessions pensades sobretot per a famílies que han de començar el primer cicle d’educació infantil (a la llar d’infants) i la segona etapa del primer cicle d’educació infantil (sigui el Parvulari o el Verntallat).

La llar els Gínjols cobreix les edats de 0 a 3 anys i farà les seves portes obertes el dissabte 17 d’abril entre les 10 del matí i la 1 del migdia. Serà un format presencial i amb cita prèvia limitada a un màxim de tres persones per família. Al web del centre, s’hi podrà veure un vídeo per tenir idea de com és l'escoleta. Les reserves per a la visita presencial es poden fer al telèfon 673 698 694 o per missatge de correu electrònic a [email protected].


El parvulari ofereix formació de P3 a P5 i ofereix la seva jornada de portes obertes el 6 de març entre les 10 del matí i la 1 del migdia. A nivell presencial es farà amb cita prèvia amb tres torns horaris amb un màxim de 10 persones per torn i un màxim de tres persones per unitat familiar.

A banda de la visita al centre, es farà una xerrada informativa. Si hi esteu interessats, heu de reservar la vostra cita al 972 690375 o per correu a [email protected].

Finalment, l’escola Verntallat farà la seva jornada de portes obertes el 4 de març a les 6 de la tarda. Serà una trobada en directe o per plataforma en línia en què s'explicarà el projecte del centre, que va de P3 a 6è de primària. Per a fer-ho, truqueu al 972 693 209 o per missatge de de correu a [email protected].
 

Cartell de les jornades de portes obertes als tres centres educatius de la Vall d'en Bas. Foto: @ajuntamentbas.

Arxivat a