Educació

L’Escola Municipal d’Expressió d'Olot recupera l’activitat

Tallers de com els de ceràmica, fotografia, patchwork, teatre, scrapbooking i dibuix i pintura es continuen limitant a sis persones per aula

per NacióGarrotxa , Olot, 24 de febrer de 2021 a les 08:24 |
Un dels espais renovats de l'Escola Municipal d'Expressió d'Olot. | @emeolot.
L’Escola Municipal d’Expressió d'Olot (EME) ha tornat a l’activitat. Després de dos mesos de tancament per causa de les mesures de prevenció decretades per fer front a la pandèmia, l’EME ha reiniciat aquesta setmana els diferents cursos que ofereix per a infants, joves i adults. 
 

A partir d’aquest dilluns, s’han tornat a obrir les aules de l’Escola Municipal d’Expressió. Es continua amb l’aforament reduït de sis persones per aula, cosa que dificulta, de moment, la continuïtat d’alguna proposta de l’àmbit d’arts escèniques. 

Tallers de ceràmica, fotografia, patchwork, teatre, scrapbooking i dibuix i pintura són algunes de les especialitats que ofereix l’EME que requereixen la presencialitat per  poder realitzar les classes de la vintena d’especialitats que s’hi imparteixen. 

 

Una de les novetats d'aquest pròxim trimestre seran les creacions tèxtils. Foto: @emeolot.


Durant el temps que l’EME ha hagut d’aturar l'activitat, s’ha aprofitat per a reorganitzar alguns espais i s’ha invertit en equipaments per a poder oferir una millor qualitat en l’aprenentatge de les disciplines artístiques proposades. S’ha equipat una aula amb material, eines i maquinari per a poder-hi impartir joieria artística mentre que a l’espai destinat a les especialitats de creacions tèxtils i patchwork s’hi ha incorporat mobiliari i màquines de cosir.


D’altra banda, s’ha reorganitzat una part de l'espai comú de l'escola per a poder-hi situar les classes de ceràmica amb motiu de la reducció de capacitat a les aules i s’ha repintat el mural de l'entrada i el passadís per a fer-hi exposicions.

Per a més informació i consultes, podeu posar-vos en contacte amb l’Escola Municipal d’Expressió al 972 266 847 en horari de tarda.
 

 

Participació