Cultura i Natura

La ramaderia a muntanya i la conservació de la gran fauna es donen cita a Can Trona

El Centre de Cultura i Natura de la Vall d'en Bas acull el documentari "El no a l’ós. Crònica d’un conflicte" i una taula rodona amb pastors, pagesos i científics

per NacióGarrotxa , Vall d'en Bas, 23 de febrer de 2021 a les 12:57 |
Ramats d'ovelles a l'estiu al Pallars Sobirà. | No a l'ós.
Després d’haver-se posposat, finalment, aquest dissabte 27 de febrer, a les 10 del matí, a Can Trona, el Centre de Cultura i Natura de la Vall d'en Bas, tindrà lloc una doble activitat organitzada pel Centre per a la Sostenibilitat Territorial (CTS).

Es tracta del passi del documental El no a l’ós. Crònica d’un conflicte, i, tot seguit, una taula rodona sobre la ramaderia a muntanya i la conservació de la gran fauna, en què intervindran  Vanesa Freixa, directora del documental; Miquel Casas, pastor i geòleg; Anna Planella, biòloga i Miquel Macias, naturalista, pagès i geòleg.L’acte acabarà a 1/4 d’1 amb un debat amb els assistents. Precisament, per a poder paticipar a l’acte hi ha dues vies: d’una banda, presencialment, amb inscripció gratuïta i obligatòria, tot enviant un missatge de correu electrònic a coordinacio@centresostenibilitat.cat i, de l’altra, en línia a través del canal de Youtube del CST.

 

Cartell de l'activitat prevista aquest dissabte a Can Trona Foto: @cst_terr.

 

Participació