Educació

Les jornades de portes obertes als centres educatius d’Olot seran virtuals i presencials

Els centres de secundària de la ciutat han organitzat de manera coordinada conferències informatives per a donar a conèixer les característiques dels estudis i les instal·lacions

per NacióGarrotxa , Olot, 18 de febrer de 2021 a les 09:03 |
El procés de preinscripció i matrícula està previst del 15 al 24 de març. | Martí Albesa.
L’Ajuntament d’Olot, a través de l’Àrea d’Educació i Joventut, desenvolupa diferents accions comunicatives adreçades a les famílies de la ciutat amb fills o filles que hagin de cursar qualsevol curs d’educació infantil, primària, secundària o que vulguin de canviar de centre.  

Una d’aquestes accions és l’organització de jornades de portes obertes perquè les mares i els pares de la ciutat puguin conèixer amb profunditat els diversos centres educatius de què disposa Olot.


Enguany, tal com va succeir el curs anterior, per causa de les mesures imposades arran de la pandèmia, la gran majoria de jornades de portes obertes s’han previst en format virtual. No obstant això, seguint el protocol que marquen el Departament d’Educació i el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, també s’han organitzat sessions presencials en grups de fins a 10 persones, que estaran acompanyats per un màxim de tres membres del centre.   

En concret, es pot trobar totes les activitats previstes a la pàgina web de l’Àrea d’Educació i Joventut de l’Ajuntament d’Olot, al web de l’Ajuntament d’Olot i a les seves xarxes socials, així com a través de la pàgina web de cada centre o a les seves xarxes socials.

 

Cartell de les jornades als centres d'educació infantil i primària d'Olot. Foto: IMELO.


Posteriorment, es farà difusió del procés de preinscripció, previst del 15 al 24 de març, així com de la matrícula. La regidora d’Educació de l’Ajuntament d’Olot, Mariona Camps, destaca que amb aquestes jornades de portes obertes es vol “acompanyar, facilitar i apropar a les famílies olotines els projectes educatius, instal·lacions, serveis i funcionament dels equipaments educatius”. Les sessions s’han previst que arrenquin ben aviat, en alguns casos d’aquí ben pocs dies.


Les Jornades de Portes Obertes, són especialment recomanables per a les famílies amb infants que el curs vinent han de començar P3 i també per aquelles famílies amb fillsque han de començar 1r d’ESO.   

Per a més informació es pot contactar amb l’Àrea d’Educació i Joventut de l’Ajuntament d’Olot a educacio@olot.cat o al telèfon 972 270 049. 
 

Cartell de les jornades als centres d'educació secundària d'Olot. Foto: IMELO.

 

Participació