Formació

Nova formació de la FES Olot per a aprendre a comunicar-se en línia

S'ha obert la matriculació per a apuntar-se a la nova formació dels Seminaris Empresarials: "Aprèn a comunicar a través d’una pantalla"

per NacióGarrotxa , Olot, 17 de febrer de 2021 a les 08:59 |
Aquesta sessió formativa forma part dels Seminaris Empresarials de la FES. | Pikist.
Parlar amb una pantalla no és el mateix que fer-ho presencialment. Hi ha un munt de distraccions, costa més captar l’atenció i a vegades imposa tant o més que fer-ho davant d’un grup de persones.
 

Conscients que molts dels canvis que s'han imposat arran de la pandèmia del coronavirus potser rromandran en el temps, des de la Fundació d'Estudis Superiors d'Olot (FES Olot) han programat aquesta formació en línia que aporta eines per a treure el màxim rendiment de les comunicacions en línia amb tècniques per a poder-les gestionar de la millor manera possible. Aquesta sessió formativa forma part dels Seminaris Empresarials que, anualment, organitza la FES.  
 

A través de les recomanacions i procediments que s’utilitzen en el camp de la ràdio, la televisió i l’oratòria, aquesta formació mostrarà com gestionar la distància física i l’efecte mirall així com la importància de la vocalització, l’entonació o el ritme de les sessions, els silencis i les pauses quan fem discursos. També aprofundirà en aquelles postures i moviments corporals que poden ajudar-nos a l’hora de fer arribar el nostre missatge, escollir els fons de pantalla que poden funcionar millor i altres eines i conceptes per poder captar l’atenció dels oients o espectadors.
 

Aquesta formació s’ha estructurat en 2 sessions de 2 hores cada una d’elles, el 2 i 9 de març de 9 a 11 h a través de la plataforma Zoom i anirà a càrrec de Núria Riquelme Zurita, llicenciada en Periodisme per la UAB i amb més de 25 anys d’experiència professional en diferents mitjans de comunicació.  En l’actualitat combina l’organització i presentació d’esdeveniments presencials i en línia, la realització i locució de podcasts corporatius, la formació i l’assessoria en comunicació a diferents projectes i professionals.
 
Des d’aquest dimarts 16 de febrer i fins al pròxim 25 de febrer, els interessats ja poden apuntar-s’hi bé a través de la web de la FES Olot, bé amb un missatge de correu electrònic a mfigueras@olot.cat o bé trucant al telèfon 972 262 128. A part, des de la FES Olot tramitaran la bonificació per la Fundae de forma gratuïta.   
 
Podeu consultar més informació a Aprèn a comunicar a través d’una pantalla.

Tota la informació dels Seminaris Empresarials de la FES Olot aquí.  
 

Els Seminaris Empresarials de la FES Olot del primer semestre de 2021. Foto: @FESOlot.


 

 

Participació