Homenatge

Es presenta a Can Trona un llibre que recorda els darrers dies de la vida de l’actriu Àngels Poch

La memorable actriu d'"Estació d'enllaç" o "La memòria dels Cargols" era una enamorada de la Vall d'en Bas

per NacióGarrotxa, Vall d'en Bas | 16 de febrer de 2021 a les 10:26 |
L'actriu Àngels Poch. | David Ruano/TNC.
Qui no recorda l’inoblidable i memorable actriu Àngels Poch (1948-2015)? Va protagonitzar un bon nombre de sèries de televisió com Estació d’enllaç o La memòria dels Cargols, a més de nombroses obres de teatre i cinema.

Aquesta actriu catalana –que va morir l'any 2015– era una enamorada de la Vall d’en Bas i va estiuejar molts anys als Hostalets.


Sis anys després de la seva mort, el seu marit, Jaume Puig i Ustrell, ha escrit el llibre T’has endut l’olor dels til·lers, on rememora els darrers dies de la vida de la seva muller. El títol evoca el dolor de l’absència des de l’aproximació més viscuda, la sensorial, la tangible. Enyor de l’aroma delicat de la flor del tell, que es deixa sentir comptats dies de l’any, quan la claror s’allarga i els crepuscles esclaten. Un relat que neix de les anotacions que l’autor pren en un diari i transcriu tot el que passa, el que sent i el que imagina a temps real, durant la malaltia de l’Àngels, la seva dona, i durant el període posterior de dol per la pèrdua.

El llibre serà presentat a Can Trona el pròxim 20 de febrer, a les 6 de la tarda, en un acte obert a tothom però que, ateses les actuals circumstàncies quant a les imposicions arran de la pandèmia, requerirà de reserva prèvia per assistir-hi tot enviant un missatge de correu electrònic a cantrona@vallbas.cat.

 

Cartell de l'acte de presentació del llibre sobre Àngels Poch a Can Trona. Foto: @cantrona.

 

Participació