Nou cicle de conferències sobre el patrimoni monumental a la Vall d'en Bas

Arrencarà el divendres 19 de febrer amb el doctor en Història de l’Art, Miquel Àngel Fumanal, que parlarà sobre les construccions en els temps del vescomtat

A Sant Miquel de Castelló s'hi havia bastit al segle XI la capella del castell dels vescomtes de Bas.
A Sant Miquel de Castelló s'hi havia bastit al segle XI la capella del castell dels vescomtes de Bas. | Xavier Borràs.
NacióGarrotxa
12 de febrer del 2021
Actualitzat a les 9:43h
Després de l’èxit del cicle de conferències sobre el pas de la Guerra Civil a la Vall d’en Bas i el cicle que commemorava els 900 anys de la consagració de l’església de Sant Esteve d’en Bas, ara arriba el cicle "Una vall…, monumental!", organitzada també per l’Associació de Veïns d’en Bas i coordinada pel doctor en Història de l’Art, Miquel Àngel Fumanal, amb el suport de l’Ajuntament de la Vall d’en Bas i el Patronat d’Estudis Històrics d’Olot i Comarca (PEHOC).

La primera conferència serà el pròxim divendres, 19 de febrer, a les 19.30 h, a Can Trona i portarà per títol "Temps de vescomtes: esglésies i castells romànics i gòtics", que impartirà el mateix doctor Fumanal.

Per a assistir-hi de manera presencial, recordeu que l’aforament és limitat i cal reserva prèvia, que es pot fer tot omplint aquest formulari. Les inscripcions romandran obertes fins el mateix dia 19 de febrer, a les tres de la tarda.

També hi haurà la possibilitat de seguir la xerrada en directe i en línia a través del canal de Youtube de Can Trona.
 

Cartell de la primera conferència del cicle «Una vall…, monumental!». Foto: @cantrona.