Mitjans de comunicació

«Els Nostres S@vis», el programa de la residència El Mirador del Puigsacalm, torna a Bas Ràdio

Conduït per la periodista Diana Matamoros, el programa s’emet els dilluns a les 8 del vespre i es torna a emetre el diumenge al migdia

per NacióGarrotxa , Vall d'en Bas, 11 de febrer de 2021 a les 09:48 |
Rosa Font és una de les actives redidents d'El Mirador del Puigsacalm. | @miradorpuigsacalm.
Bas Ràdio, l’emissora municipal de la Vall d’en Bas, recupera aquest pròxim dilluns, 15 de febrer, l’emissió d’un del seu programa estrella. Es tracta d'"Els Nostres S@vis", que compleix la funció d'explicar com és el funcionament del centre geriàtric El Mirador del Puigsacalm i, també, les històries de vida dels residents.

Conduït per la periodista Diana Matamoros, el programa s’emet els dilluns a les 8 del vespre i es torna a emetre el diumenge al migdia, a les 12.


El programa de la represa inclou, precisament, una entrevista amb Marc Corominas, encarregat del servei de farmàcia de la residència.

La pandèmia ha afectat de ple els enregistraments d’aquest programa que es feien in situ a la residència. La previsió és poder tornar a la normalitat les emissions de mica en mica amb aquesta represa.


La resta de programació pròpia de l’emissora també s’ha vist alterada per la dificultat del compliment de les mesures de prevenció de la pandèmia i la ràdio funciona només de manera remota.
 

Bas Ràdio repren un dels seus programes estrella. Foto: @RadioenBasOnli4.


 

 

Participació