Nico Roig i Josep Pedrals porten dimarts a Olot «Vi Ver», un espectacle trapella de poesia i música

L'audició s'havia de celebrar el passat 14 de gener, però es va haver de suspendre per la indisposició d'un dels artistes

Josep Pedrals recitarà els seus versos amb la música de Nico Roig.
Josep Pedrals recitarà els seus versos amb la música de Nico Roig. | Sílvia Poch.
NacióGarrotxa
08 de febrer del 2021
Actualitzat a les 11:23h
Aquest dimarts, 9 de febrer, a les nou del vespre a la Sala El Torín d'Olot, els versos de Josep Pedrals s’entortolligaran amb la música de Nico Roig a Vi Ver per a oferir un espectacle trapella i murri de fórmula senzilla, enginyós i vibrant.

Aquesta audició s'havia de celebrar el passat 14 de gener, però la indisposició d'un dels artistes va obligar a posposar-la.

Josep Pedrals es dedica, des del 1997, a dur la poesia als escenaris. Ha actuat per Europa, l’Àsia i Amèrica, i ha estat premiat en diversos concursos de recitació.  

Nico Roig és guitarrista, cantant, compositor i lletrista. Durant la residència a Brussel·les va tocar en grups com The Crappy Mini Band, Rabbit i Os Meus Shorts. Té diversos treballs enregistrats: Tonada del genoma humà (2011), Les dones macabres (2013) i Vol. 71 (2016).

[Preu: activitat gratuïta. Cal descarregar-se una entrada per a controlar la capacitat de la sala per causa de les imposicions arran de la Covid-19.]



 
Arxivat a