Concert

«La vida és ara», de Pau Vallvé, sonarà al Torín d'Olot aquest dissabte

Aquest nou disc del músic barceloní es va gestar durant el confinament i hi ordena pensaments i sensacions de tot el que li ha passat aquests darrers vint anys

per NacióGarrotxa, Olot | 8 de febrer de 2021 a les 10:08 |
Pau Vallvé s'ha fet gran i torna a Olot per a presentar «La vida és ara». | Tina Riera, @atthina.
Amb més de 20 anys damunt dels escenaris i després de llargues gires de presentació dels seus anteriors treballs, Pau Vallvé torna a Olot aquest dissabte a les vuit del vespre a la Sala El Torín per a presentar el seu dissetè treball discogràfic, La vida és ara, el sisè que signa amb el seu nom i no amb l'anterior, Estanislau Verdet. El disc se l’ha autoeditat ell mateix i, com ja és tradició en Vallvé, l’ha compost, tocat, mesclat i produït ell sol al seu estudi.

Aquesta vegada, però, ha estat en unes circumstàncies una mica especials. El nou disc de Pau Vallvé és el treball d’algú que ha arribat finalment a ser feliç i de cop se n’adona. D’algú que a poc a poc ha aconseguit anar-se desprenent de tots els tics que l’encallaven i, finalment, pot fer un disc sense cridar, sense drames i cantant-li a l'espectador a l’orella que la vida és ara, que mori l’odi, i que, ens agradi o no, som com troncs baixant pel riu.


Vallvé no vol estar mai més enfadat i se n’adona que haver arribat aquí deu voler dir que s’ha fet gran. És com el típic moment de lucidesa cannàbica, però aquest cop la lucidesa ve propiciada per la suma de l’experiència acumulada més un confinament solitari i perllongat just en el moment adequat. Un disc important. Un canvi d’etapa que els seus fidels seguidors sabran valorar.

Entrades anticipades al web d'Olot Cultura a 10 euros. A taquilla, a la Sala El Torín, 12 euros.

 

Participació