Ingressa a la presó per un intent de robatori amb violència en un bar d’Olot

L'home, de 43 anys, va intimidar treballadors i clients amb un ganivet de grans dimensions

NacióGarrotxa
08 de febrer del 2021
Actualitzat a les 8:26h
Els Mossos d’Esquadra de la comissaria d’Olot van detenir el passat dia 4 de febrer un home de 35 anys, veí d’Olot, com a presumpte autor dels delictes de robatori amb violència i intimidació, danys i amenaces.

El dia 2 de febrer, al voltant de les 12 del migdia, els agents van tenir coneixement que s’havia produït un robatori en un bar d’Olot. Un home va entrar a l’interior de l’establiment i va esgrimir un matxet de grans dimensions amb el qual va intimidar un treballador de local, a qui va exigir-li els diners de la caixa registradora. El treballador es va negar a lliurar-li els diners i el lladre va començar a donar cops amb el matxet en diferents zones de bar, danyant un televisor, una nevera i dues vidrieres.

Seguidament, va amenaçar amb l’arma blanca cinc clients que eren asseguts en una taula del local. Posteriorment, va marxar del bar i va colpejar la paret i un altre vidre que va quedar esmicolat.

Els agents van fer les comprovacions pertinents per a recopilar tots els indicis i esbrinar qui podria ser l’autor del fets.

La investigació va donar es seus fruits el passat dia 4 de febrer, quan els mossos van localitzar i detenir el presumpte lladre.

El detingut, a qui li consten antecedents, va passar el dia 5 de febrer a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia d’Olot, el qual va decretar-ne l'ingrés a la presó.
 
Arxivat a