Eleccions catalanes 14-F

Teresa Jordà: «El producte de proximitat és clau per a la reconstrucció econòmica i social»

La cap de llista d'ERC a les comarques gironines, acompanyada del candidat garrotxí, Bartomeu Compte, advoca per "un país cohesionat amb drets i oportunitats per a tothom"

per NacióGarrotxa , Olot, 2 de febrer de 2021 a les 09:09 |
Teresa Jordà i Bartomeu Compte aquest dissabte a Olot. | @ERCGarrotxa.
La candidata d’Esquerra Republicana a la demarcació de Girona, Teresa Jordà, ha manifestat que el “producte de proximitat és clau per una reconstrucció econòmica social i sostenible del país.”
 

Jordà, que ha participat en una roda de premsa aquest dissabte a Olot –conjuntament amb el candidat de la Garrotxa, Bartomeu Compte–, ha definit que el producte és “l’ànima, l’essència i el caràcter del nostre país perquè ens identifica i ens defineix”.
 

“Des del Govern acabem d'anunciar un paquet d'ajudes de 618 milions només per aquest primer trimestre. Mobilitzem una quantitat de milions que estan al nivell de qualsevol estat, que encara no som, i que estem traient d’on no hi són. I ho fem perquè volem ser útils a la gent, perquè és així com fem República. Mentre que el govern espanyol no ha fet absolutament res: cap euro en ajudes.”, ha afegit.
 

Bartomeu Compte ha indicat que el model d’Esquerra Republicana passa per impulsar polítiques d’ocupació actives per a les persones: "Generem treball, per generar riquesa al territori i benestar social". 
 
“Volem una economia pròspera, responsable i sostenible. I un nou model productiu basat en una economia que garanteixi la cohesió social”, ha afegit el candidat garrotxí.

“Només amb aquest model econòmic pròsper i sostenible podrem tenir un país cohesionat amb drets i oportunitats per a tothom”, ha conclòs Teresa Jordà.

Altres notícies que et poden interessar

 

Participació