Eleccions catalanes 14-F

Les Preses adapta els dos col·legis electorals a les mesures pel coronavirus

D'altra banda, el ple de l'Ajuntament debatrà una moció sobre la variant Olot- les Preses i la Vall d'en Bas a proposta de l'associació Les Preses 2020-2030

per NacióGarrotxa , Les Preses, 1 de febrer de 2021 a les 14:49 |
Una de les mampares que s'ha bastit per a evitar els contagis durant les votacions del 14-F. | @lespreses_cat.
El municipi garrotxí de les Preses adapta amb totes les mesures de seguretat els dos locals socials, concretament el Centre Cultural de les Preses i el local social de Bosc de Tosca, destinats com a col·legis electorals.

Seguint les normes establertes pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya l’Ajuntament ha adaptat els dos locals socials que en aquestes ocasions es destinen com a col·legis electorals.


En aquests sentit, ha bastit una estructura de protecció entre els membres de la mesa i els votants. Els dos espais són molt grans i es podrà mantenir la distancia adequada. Hi haurà un control d’accés i en les entrades i sortides se seguirà un recorregut diferent per a cadascuna.

Les meses seran taules de sis metres per a garantir la seguretat dels seus membres

L’Ajuntament ha volgut prioritzar la seguretat i higiene de les dues seus electorals, per tal que els veïns i veïnes puguin exercir el seu dret a vot amb la màxima seguretat i garantia possible.

Moció sobre la variant


D'altra banda, el ple de l'Ajuntament debatrà una moció sobre la variant Olot-les Preses i la Vall d'en Bas, a proposta de l'associació Les Preses 2020-2030. LA sessió plenària es podrà seguir en línia des d'aquest vincle.

Altres notícies que et poden interessarAltres notícies que et poden interessar
 


 

Participació