VÍDEO Sílvia Paneque aposta per una variant d'Olot equilibrada i amb consens

La cap de llista del PSC de les comarques gironines a les eleccions al 14F valora positivament el balanç de la Garrotxa entre economia industrial i de serveis

Marina Alegre i Sílvia Paneque, aquest matí a la plaça Mercat d'Olot.
Marina Alegre i Sílvia Paneque, aquest matí a la plaça Mercat d'Olot. | Xavier Borràs.
01 de febrer del 2021
Actualitzat a la 13:59h
Sílvia Paneque, cap de llista del PSC de les comarques gironines a les eleccions al Parlament de Catalunya del 14-F –acompanyada de la regidora a l'Ajuntament d'Olot, Marina Alegre, número 5 de la candidatura, aposta per una variant d'Olot que tingui en compte l'equilibri entre territori i paisatge i que es pugui tirar endavant amb el màxim consens possible.

L'actual regidora a l’Ajuntament de Girona i portaveu del grup municipal socialista de la capital, ha comparegut aquest matí a la plaça Mercat d'Olot, en una estada a la Garrotxa que ha volgut centrar en les energies renovables, per a visitar "una empresa que té a veure amb les energies renovables (Energy Tools), perquè aviat ens arribaran amb els fons europeus Next Generation, tot d'ajuts per a projectes de transició ecològica que cal aprofitar".

En aquest sentit, la regidora olotina Marina Alegre ha destacat que la candidatura electoral dels socialistes "és plena de gent local", del territori,amb què és fonamental saber gestionar aquests fons que regularan el govern espanyol i les comunitats autònomes.


Paneque, que ha vist "un molt bon dinamisme" durant la visita que han fet tant al Mercat com al del marxants del dilluns al Firal i al Firalet,. La candidata ha manifestat que han vingut a parlar d'infraestructures i indústria a la comarca.

Pel que fa a les primeres, ha afirmat que "hi ha la necessitat de millorar-les amb la variant d'Olot, un projecte que volem que sigui absolutament respectuós amb l'entorn, però que creiem que és el del tot necessari tenint en compte que a la Garrotxa les infraestructures han ajudat a obrir-se i articular-se territorialment, però, també, a ajudar a la promoció econòmica i a la indústria".

La candidata ha recordat que la Garrotxa és la comarca on hi ha millor equilibri entre l'economia industrial i l'economia de serveis, "i això fa que sigueu molt més resistents a les diferents crisis que hem tingut, tant la del 2008 com també la derivada de la Covid l'any 2020".

Arxivat a