coronavirus

El CAP d’Olot posa en marxa sis mòduls exteriors per a tractar el coronavirus

Situats a l'aparcament de la plaça Ernest Lluch, s’hi fa tota l’activitat relacionada amb la patologia respiratòria: proves PCR, test d’antígens, identificació de contactes i exploracions

per NacióGarrotxa , Olot, 29 de gener de 2021 a les 12:28 |
Els nous mòduls del CAP Olot a l'aparcament de la plaça Ernest Lluch. | @icsgirona.
El centre d'atenció primària CAP Garrotxa d’Olot ha posat en marxa aquesta setmana uns nous mòduls, a l’exterior de l’edifici principal, per a donar suport a l’activitat assistencial del centre.

La direcció del CAP ha reorganitzat els circuits d’accés, de manera que a les sis noves consultes dels mòduls exteriors s’hi fa tota l’activitat relacionada amb patologia respiratòria i coronavirus (proves PCR, test d’antígens, identificació de contactes, exploracions...) amb l’objectiu de separar aquesta activitat de la resta d’atencions que es continuen fent a l’edifici del CAP. D’aquesta manera, també s’incrementa la seguretat tant dels pacients que visiten el centre com pels professionals que hi treballen.


L’activitat als nous mòduls s’hi desenvolupa en el mateix horari que el CAP, de 8 a 20 h els dies laborables, i compta amb un equip de dos professionals de la medicina i dos d’infermeria, un gestor Covid, un administratiu i un auxiliar d’infermeria.

Els mòduls es troben a la part posterior del CAP Garrotxa, en una zona d’aparcament de la plaça Ernest Lluch, i la seva funció és exclusivament prestar atenció a usuaris amb problemes respiratoris i símptomes de coronavirus. Quan aquesta necessitat hagi disminuït de manera notable aquests nous espais podrien convertir-se en consultes del propi CAP per a acollir activitat assistencial convencional.


Les darreres setmanes el Departament de Salut ha facilitat la instal·lació de mòduls de suport com aquests en més d’un centenar de CAP de tot Catalunya.

Altres notícies que et poden interessar
 


 

Participació