Ràdio La Vall de les Preses emetrà els «Titulars» de Catalunya Informació

L'acord s'ha signat entre el director del mitjà ràdio de la CCMA, Saül Gordillo, i el director de l'emissora, Jordi Rocasalva

Saül Gordillo i Jordi Rocasalva a la seu de Ràdio La Vall.
Saül Gordillo i Jordi Rocasalva a la seu de Ràdio La Vall. | @RadiolaVall.
NacióGarrotxa
28 de gener del 2021
Actualitzat a les 8:22h
L'emissora municipal de les Preses, Ràdio La Vall –amb més de 35 anys com a emissora–, connectarà amb els "titulars" de Catalunya Informació, després de l'autorització signada aquest dimecres entre Saül Gordillo, director del mitjà ràdio de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) i el director del mitjà, Jordi Rocasalva. A l'acte de signatura també hi han assistit el batlle de les Preses, Pere Vila, i el coordinador de comunicació, Mateu Batallé.

La CCMA ha acceptat la petició feta amb la finalitat de donar notorietat i prestigi als seus serveis informatius i millorar la seva percepció per part de l'opinió pública.

L'autorització és de caràcter gratuït i estableix que la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals cedeix els drets de la propietat audiovisual i Ràdio La Vall haurà d'assumir tots els drets derivats de la comunicació pública dels "Titulars" rebuts.

En aquest sentit, l'emissora municipal haurà de respectar la integritat dels "Titulars", que no podran ser modificats durant l'emissió; a més, haurà de respectar els títols de crèdit i haurà de citar als serveis informatius de Catalunya Ràdio. L'emissió haurà de ser íntegra i en cap cas no es podrà alterar ni interrompre ni tampoc no podrà ser patrocinada ni podrà anar lligada a cap tipus de publicitat específica.

L'acord signat amb Ràdio La Vall, que pren el seu nom de la Vall d'en Bas, s'afegeix a les accions de col·laboració posades en marxa per Catalunya Ràdio amb el Grup Tele-Taxi, Alcover Ràdio, Ràdio Puigcerdà, Ràdio Ona Torelló, Ràdio Arrels de la Catalunya Nord, Ràdio Blanes, Vilassar Ràdio, Ràdio Argentona i Ràdio Arbúcies, entre d'altres.
Arxivat a