Toni Soler presentarà divendres el seu llibre sobre «el zelador d'Olot»

Es podrà seguir el periodista i el seu assaig a la Sala El Torín a partir de les set del vespre

Joan Vila durant el judici celebrat a l'Audiència de Girona l'any 2013.
Joan Vila durant el judici celebrat a l'Audiència de Girona l'any 2013. | Arxiu NG.
NacióGarrotxa
25 de gener del 2021
Actualitzat a les 11:48h
El popular periodista Toni Soler (Figueres, 1965) presentarà l'assaig Un bon cel: el zelador d'Olot i la banalitat de la mort (Ed. La Campana), aquests divendres, 29 de genera, a la Sala El Torín d'Olot a les set del vespre. El llibre bascula sobre el cas del zelador d'Olot, Joan Vila, que va propiciar la mort d'onze ancians fa 10 anys.

Efectivament, la tardor del 2010, la ciutat d’Olot es va commocionar quan va conèixer la detenció de Joan Vila Dilmé, un zelador que havia propiciat la mort d’onze persones grans a la residència geriàtrica La Caritat.

A través de la reconstrucció dels fets i d’un acurat retrat de l’assassí, Toni Soler fa una aproximació a la seva pròpia visió de la vellesa, del concepte de vida digna i de la trista banalitat que sovint acompanya els crims més abjectes.
 

El periodista Toni Soler. Foto: @OlotCultura.


La periodista Tura Soler conduirà l’acte. L'activitat és gratuïta, però cal descarregar-se una entrada per a controlar la capacitat de la sala tenint en comptes les mesures restrictives imposades arran de la Covid.
 
Arxivat a