Les 10 feines més ben valorades a Catalunya

Les professions en millor posició són les d'enginyers i analistes de gestió i d'organització

Teletreball i conciliació familiar, el gran repte.
Teletreball i conciliació familiar, el gran repte. | Europa Press.
NacióGarrotxa
23 de gener del 2021
El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat ha explicat aquest divendres que enginyers, analistes de gestió i d'organització i especialistes en bases de dades i xarxes informàtiques són les ocupacions més ben valorades en el mercat de treball català, segons dades acumulades de tot el 2020 a l'eina Treball per ocupacions.

Segons ha indicat la Generalitat en un comunicat, fins a arribar a la desena posició segueixen analistes de sistemes, tècnics d'operacions de sistemes informàtics, analistes i dissenyadors de programari, altres professionals de la salut, peons agropecuaris, i programadors informàtics i professionals de vendes tecnologies de la informació i comunicació (TIC).

Les 10 feines millor posicionades a Catalunya by naciodigital on Scribd

L'eina "Treball per ocupacions" inclou també informació sobre el mercat de treball per ajudar les persones a prendre decisions en l'àmbit professional. De fet, la informació mostra la situació de les ocupacions a través dels contractes de treball signats i les persones que demanden aquesta ocupació a través del Servei Públic d'Ocupació de Catalunya.