Urbanisme

Millores al parvulari de Sant Esteve d’en Bas i al local social de la Pinya

L'Ajuntament de la Vall d'en Bas hi dedica 27.000 euros del pressupost

per NacióGarrotxa , Vall d'en Bas, 22 de gener de 2021 a les 10:10 |
Nou porxo al parvulari de Sant Esteve d'en Bas. | @ajuntamentbas.
Aquests dies l'Ajuntament de la Vall d'en Bas du a terme a terme diverses actuacions de millora al municipi, com és el cas del parvulari a la capital, Sant Esteve d'en Bas, i al local social del poble de la Pinya.

El parvulari de Sant Esteve d’en Bas estrena porxo


Abans de la tornada de les vacances de Nadal, es va refer sencer el porxo del parvulari de Sant Esteve d’en Bas. Calia fer-lo de nou perquè era perillós a causa de la presència de tèrmits i perquè algunes rajoles amb el vent havien caigut. Per tant, es tractava d’una necessitat i una prioritat, que ara podrà gaudir la mainada. Aquesta millora té un cost d'uns 25.000 euros.

Canviada la porta del local social de La Pinya


La porta principal d’entrada al local social de La Pinya necessitava ser canviada i així s’ha fet. La que s’ha instal·lat és d’alumini –molt menys pesant que l’anterior– i compleix les normatives actuals. El cost aproximat d’aquesta millora ha estat d’uns 2.000 euros.
 

 

Participació