#CuidemSantJaume, la campanya en positiu a Llierca contra el coronavirus

Pretén promoure la responsabilitat entre els veïns per a afrontar la desescalada de la pandèmia

Un dels missatges de la campanya.
Un dels missatges de la campanya. | @santjaume.
NacióGarrotxa
18 de gener del 2021
Actualitzat a les 9:41h
L'Ajuntament de Sant Jaume de Llierca posa en marxa una campanya per a recordar les mesures de seguretat per a evitar contagis del coronavirus i transmetre missatges d’optimisme i d'accions per a la recuperació progressiva i segura de l'activitat social i econòmica del municipi.

#CuidemSantJaume és una campanya  que pretén promoure la corresponsabilitat entre els veïns per a afrontar la desescalada tenint en compte les mesures de seguretat i les precaucions per a evitar la propagació dels contagis de coronavirus.

Lourdes Barris, regidora de Cultura, Participació Ciutadana i Educació, i Lluïsa Privat, regidora de Benestar Social i Salut de l’Ajuntament de Sant Jaume de Llierca expliquen que “cada setmana, una personalitat del poble s’adreçarà a la població amb un missatge positiu recordant les mesures que hem de seguir per a evitar la propagació de la Covid-19”.

“Aquesta crisi sanitària ens ha privat de moltes coses importants, entre les quals no poder mantenir contacte directe amb els nostres amics i familiars. Amb aquesta campanya intentem humanitzar i aprendre al màxim sobre la Covid. A través de les noves tecnologies volem que la gent de Sant Jaume no se senti sola que estiguin informats en tot moment, intensificant el suport emocional entre ells a través dels missatges del propis veïns del poble”, afegeixen les regidores
 

El primer missatge de la campanya és de Jordi Cargol, batlle del municipi, que indica que “Sant Jaume és un poble que treu el millor de si mateix en situacions excepcionals”. Cartell: @santjaume.