VÍDEO Uns brètols talen un arbre a la plaça del Monestir de Sant Joan les Fonts

A causa d'aquest acte incívic s'ha malmès part del porxo. La batllesa, Maria Vidal, expressa el "menyspreu" d'aquesta mena d'actes cap a un "patrimoni que és de tothom"

L'arbre talat davant del porxo del monestir de Sant Joan les Fonts.
L'arbre talat davant del porxo del monestir de Sant Joan les Fonts. | @santjoanfontsaj.
15 de gener del 2021
Actualitzat a les 12:03h
Aquest dimecres, a la plaça del Monestir de Sant Joan les Fonts, hi va tenir lloc un acte incívic consistent en la tala, des de la base, d’un dels arbres de la plaça, que després de caure va malmetre part del porxo del monestir.

No es tracta d’un fet aïllat, tal com va recordar ahir mateix en el ple municipal la batllessa, Maria Vidal, atès que aquest estiu ja es van detectar actituds que han comportat la incorporació d’un agent cívic a l’Ajuntament.

Precisament a l’inici del ple, Vidal va demanar la col·laboració ciutadana i va fer una crida a denunciar davant dels Mossos els actes incívics que es puguin detectar en el municipi, tot recordant que aquesta mena de denúncies mantenen el denunciant en l’anonimat.

Segons l'Ajuntament, és la millor manera de preservar el patrimoni de tots els habitants de Sant Joan les Fonts i acabar amb aquest tipus de vandalisme, que en els darrers temps ha comportat diversos problemes al municipi.
 

Detall de l'arbre talat per un brètols a Sant Joan les Fonts. Foto: @santjoanfontsaj.


Podeu veure i sentir Maria Vidal en el moment que va denunciar aquests fets al ple municipal d'ahir: