S'obren les inscripcions per al club de lectura del Festival MOT 2021 a Olot

Albert Grabulosa moderarà dues sessions gratuïtes per a 15 lectors cada una sobre "Un món a l’abast de la mà", de Myalis de Kerangal, i "Ignot", de Manuel Baixauli

Les sessions tindran lloc a La Carbonera i a l'Hospici.
Les sessions tindran lloc a La Carbonera i a l'Hospici. | @OlotCultura.
NacióGarrotxa
15 de gener del 2021
Actualitzat a les 10:32h
El Festival MOT 2021 –que tindrà lloc a Girona i a Olot del 18 al 27 de març d'enguany– ja escalfa motors amb dues sessions del club lectura del certamen, en què es comentaran dos llibres de dos autors que vindran a Olot a la primavera.

La primera sessió girarà al voltant d’Un món a l’abast de la mà, de Maylis de Kerangal. Serà el dimecres 10 de febrer a les 19 h a La Carbonera. A la segona sessió es debatrà Ignot, de Manuel Baixauli, el dimecres 10 de març a la sala d’actes de l’Hospici.  

Tots dos autors parlen des de la literatura sobre com percebem les obres d'art i l'espurna creativa que les origina. Per aquest motiu, les sessions es faran al febrer i al març a dos equipaments culturals de la ciutat dedicats a disciplines que s'entrellacen amb la narrativa.  

Participar-hi és gratuït i i per a fer-ho cal inscriure’s a través del web del MOT fins que s'exhaureixin les quinze places disponibles per a cada sessió.

El llibre de la primera sessió es podrà recollir a la Biblioteca Marià Vayreda a partir del 19 de gener, mentre que el de la segona sessió hi serà disponible a mitjan febrer. Es pot assistir a totes dues o només a una de les sessions.
 
Totes dues sessions estaran conduïdes per Albert Grabulosa, que ha impartit tallers d’escriptura i lectura a l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès, la Xarxa de Biblioteques de la Diputació de Barcelona i l’Escola de Belles Arts de Sant Joan les Fonts, entre d'altres.  

 

El cartell del MOT d'enguany. Foto: @FestivalMOT.

Arxivat a