El Pregoner 2.0 de la Vall d'en Bas tanca el primer any amb una enquesta de valoració

El canal de Telegram té 528 subscriptors, en un municipi de 3.300 habitants

NacióGarrotxa
15 de gener del 2021
Actualitzat a les 9:32h
El logo del canal de Telegram.
El logo del canal de Telegram. | Arxiu NG.
Després de més d’un any d’intens funcionament, el canal de Telegram de la Vall d’en Bas, El Pregoner 2.0, ja compta amb més de mig miler de subscriptors. L’Àrea de Comunicació i Protocol de l’Ajuntament de la Vall d’en Bas, amb la voluntat de contribuir a l’avaluació de les polítiques públiques, ha impulsat un qüestionari per a poder conèixer el grau de satisfacció dels usuaris.

El 2020 ha estat un any informativament intens marcat per un temporal (el Gloria) i una pandèmia. Aquest canal de Telegram ha permès donar servei i informacions de manera immediata als usuaris i compta amb un grau d’implicació ciutadana elevat.

De fet, i només a tall d’exemple, per als 3.300 habitants de la Vall d’en Bas hi ha 525 subscriptors mentre que el canal de Telegram de Girona ciutat en té només 925 per a un municipi de més de 100.000 habitants. L’estela del canal a la Garrotxa ha fet que d’altres municipis garrotxins també n'implementin a Telegram. Tot i això, el creixement de subscriptors des del març passat, en què ja n'hi havia 509, no és, a hores d'ara, exponencial.

Aquesta enquesta també proposa saber els usos comunicatius dels habitants de la Vall d’en Bas en temes com els canals de difusió institucionals que es fan servir o quins mitjans fan servir per a seguir l’actualitat local. Els resultats han de servir a l’Àrea encarregada de la seva gestió per a adaptar-se a les peticions de la ciutadania.

[Si sou usuari d'El Pregoner 2.0, podeu respondre des d'aquí l'enquesta.]