Ple municipal

Sant Joan les Fonts aprova una ordenança que regula els patrocinis d’activitats municipals

Estableix un marc reglamentari unitari que permet canalitzar activitats o actuacions que es considerin de major rellevància

per NacióGarrotxa, Sant Joan les Fonts | 15 de gener de 2021 a les 08:46 |
El ple, celebrat en seu municipal, s'ha pogut seguir en línia. | @santjoanfontsaj.
Aquesta informació es va publicar originalment el 15 de gener de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Aquest dijous al matí s’ha celebrat el primer ple ordinari de 2021 a l'Ajuntament de Sant Joan les Fonts. Un dels punts de l’ordre del dia ha estat la proposta d’acord d’aprovació d’una ordenança que reguli els patrocinis d’activitats municipals de caire privat.

La idea és establir un marc reglamentari unitari que permeti canalitzar aquelles activitats o actuacions del municipi que es considerin de major rellevància per a potenciar-les a través del patrocini.


Aquestes activitats poden ser de l’àmbit esportiu, cultural, educatiu o de qualsevol altre àmbit de caràcter social o d’interès general pel municipi. És per aquest motiu que aquesta ordenança estableix que els expedients de patrocini s’iniciïn amb una resolució per a prioritzar aquestes activitats com a preferents, tot i que estableix fórmules simplificades per als patrocinis de quantitats petites.

Aquest és un pas més per part de l’equip de govern per a avançar cap a una gestió municipal transparent, eficient i moderna.


El ple, que s'ha celebrat al saló de sessions dels Consistori, també s'ha pogut seguir en línia, tal com es pot veure aquí sota mateix. 

 

Participació