energies renovables

La Vall d’en Bas fa part d'un projecte europeu per a promoure les energies renovables en zones rurals

L' Interreg MED Renewable Energy s'organitza a partir de comunitats temàtiques, com el de les energies netes

La Vall d'en Bas fa temps que aposta per les energies renovables.. | Xavier Borràs.
per NacióGarrotxa, Vall d'en Bas | 14 de gener de 2021 a les 09:53 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 14 de gener de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L’Ajuntament de la Vall d’en Bas, decidit a tirar endavant el seu projecte d’un municipi sostenible i respectuós amb el medi ambient, participa en el projecte europeu Interreg MED Renewable Energy, en col·laboració amb la Diputació de Girona i amb el suport dels Fons Europeus Estructurals (FEDER).

El programa s’organitza a partir de comunitats temàtiques de projectes, coordinades per vuit projectes horitzontals. En concret, el Renewable Energy és el projecte horitzontal que es dedica a la promoció de les energies renovables en el conjunt de zones rurals i també d’illes de la Regió Mediterrània Nord.


Es tracta d’una iniciativa que va molt en la línia que es treballaa la Vall d’en Bas en temes energètics.

Aquest dimecres l'Ajuntament de la Vall d'en Bas ha estat present a la primera sessió de les nou que s’ha organitzat, corresponents a la segona fase del programa, i que porta per títol ‘Introducció als plans d’acció d’energia sostenible i clima’.

 

Participació