Els olotins podran gaudir de franc dels Museus d'Olot mentre duri el confinament municipal

Es podran visitar gratuïtament les exposicions permanents del Museu dels Sants, el Museu de la Garrotxa i el Museu dels Volcans sense visitants foranis

Una de les sales del Museu de la Garrotxa.
Una de les sales del Museu de la Garrotxa. | Martí Albesa.
NacióGarrotxa
12 de gener del 2021
Actualitzat a les 10:08h
Els Museus d’Olot –que l’any 2019 van rebre més de 99.000 persones– seran d’entrada gratuïta mentre duri el confinament municipal imposat arran de la Covid-19. D’aquesta manera, els olotins podran aprofitar per veure les exposicions permanents del Museu dels Sants, el Museu de la Garrotxa i el Museu dels Volcans, sense visitants vinguts de fora.  
 
Al Museu de la Garrotxa, els visitants hi podran veure peces de Josep Clarà, Miquel Blay, Joaquim i Marian Vayreda, Josep Berga i Boix i Leonci Quera, entre d’altres artistes, a més de l’obra La Càrrega, de Ramon Casas.

Al Museu dels Sants, es pot fer un recorregut per l’artesania d’imatgeria religioses i d’altres peces de l’imaginari popular com gegants, cabeçuts o cavallets.

Per la seva banda, al Museu dels Volcans es pot repassar el medi físic de la Garrotxa incidint en els fenòmens sísmics i vulcanològics i en els principals ecosistemes de la comarca.  
 
Els Museus d’Olot tenen tot un seguit d’activitats pensades per a fer amb els més petits de la casa. Es poden visitar de dimarts a diumenge.

Al web dels Museus d’Olot s’hi pot trobar els horaris i tota la informació necessària per tenir en compte abans de fer al visita.

Arxivat a