coronavirus

Els olotins podran gaudir de franc dels Museus d'Olot mentre duri el confinament municipal

Es podran visitar gratuïtament les exposicions permanents del Museu dels Sants, el Museu de la Garrotxa i el Museu dels Volcans sense visitants foranis

per NacióGarrotxa , Olot, 12 de gener de 2021 a les 09:57 |
Una de les sales del Museu de la Garrotxa. | Martí Albesa.
Els Museus d’Olot –que l’any 2019 van rebre més de 99.000 persones– seran d’entrada gratuïta mentre duri el confinament municipal imposat arran de la Covid-19. D’aquesta manera, els olotins podran aprofitar per veure les exposicions permanents del Museu dels Sants, el Museu de la Garrotxa i el Museu dels Volcans, sense visitants vinguts de fora.  
 

Al Museu de la Garrotxa, els visitants hi podran veure peces de Josep Clarà, Miquel Blay, Joaquim i Marian Vayreda, Josep Berga i Boix i Leonci Quera, entre d’altres artistes, a més de l’obra La Càrrega, de Ramon Casas.

Al Museu dels Sants, es pot fer un recorregut per l’artesania d’imatgeria religioses i d’altres peces de l’imaginari popular com gegants, cabeçuts o cavallets.


Per la seva banda, al Museu dels Volcans es pot repassar el medi físic de la Garrotxa incidint en els fenòmens sísmics i vulcanològics i en els principals ecosistemes de la comarca.  
 

Els Museus d’Olot tenen tot un seguit d’activitats pensades per a fer amb els més petits de la casa. Es poden visitar de dimarts a diumenge.

Al web dels Museus d’Olot s’hi pot trobar els horaris i tota la informació necessària per tenir en compte abans de fer al visita.

Altres notícies que et poden interessar


 

Participació