Publicacions municipals

Arriba a les llars de Sant Joan les Fonts una nova edició de la revista «El Soroll»

La publicació semestral arriba al número 72 amb articles, entrevistes i un ampli repàs de l'actualitat

per NacióGarrotxa , Sant Joan les Fonts, 11 de gener de 2021 a les 09:12 |
Fragment de la portada del darrer número d'«El Soroll de les Fonts». | @santjoanfontsaj.
Aquesta passada setmana s'ha repartit per les llars de Sant Joan les Fonts una nova edició la revista semestral El Soroll de les Fonts. La publicació és ja el punt de trobada de l'actualitat i de tot allò que passa al municipi amb aquesta revista que arriba amb aquesta edició al número 72.

Com sempre, la publicació inclou un ampli repàs de l'actualitat dels últims mesos en les seves primeres pàgines. Posteriorment, s'hi poden llegir els guanyadors del Premi de Contes Fantàstics que es van lliurar en el marc de l'acte d'homenatge a la Fira Internacional Bruixeria.


Entre els continguts hi ha les seccions habituals com poden ser els viatges d'en Quim, la secció de l'escola Castanyer, la d'història amb Xavier Valeri i alguns articles d'opinió sobre turisme o el projecte per a retallar els masclismes a la Garrotxa.

A l'espai de les entrevistes hi apareix l'escriptor Xevi Vila o el viatger Miquel Pagès Masias. Un altre dels continguts és l'escrit íntegre del pregó de festes a càrrec de Pilar Puigdemont Fageda, comadrona.


La revista també repassa dubtes relacionats amb els "Vals+" i presenta nous projectes entorn al Barri Vell. Com sempre, s'ha distribuït de manera gratuïta entre els veïns de Sant Joan les Fonts.

La revista la podeu llegir en formar digital en aquest vincle.

 

Participació