Nico Roig i Josep Pedrals porten dijous a Olot «Vi Ver», un espectacle trapella de poesia i música

Divendres, Guillem Roca Méndez parlarà dels fenòmens geològics que poden passar a la Garrotxa a "Els grans interrogants de la ciència"

Josep Pedrals recitarà els seus versos amb la música de Nico Roig.
Josep Pedrals recitarà els seus versos amb la música de Nico Roig. | Sílvia Poch.
NacióGarrotxa
11 de gener del 2021
Actualitzat el 13 de gener a les 9:03h
Aquest dijous 14 de gener, a les set del vespre a la Sala El Torín d'Olot, els versos de Josep Pedrals s’entortolligaran amb la música de Nico Roig a Vi Ver per a oferir un espectacle trapella de fórmula senzilla, enginyós i vibrant.

Josep Pedrals es dedica, des del 1997, a dur la poesia als escenaris. Ha actuat per Europa, l’Àsia i Amèrica, i ha estat premiat en diversos concursos de recitació.  

Nico Roig és guitarrista, cantant, compositor i lletrista. Durant la residència a Brussel·les va tocar en grups com The Crappy Mini Band, Rabbit i Os Meus Shorts. Té diversos treballs enregistrats: Tonada del genoma humà (2011), Les dones macabres (2013) i Vol. 71 (2016).

[Preu: activitat gratuïta. Cal descarregar-se una entrada per a controlar la capacitat de la sala per causa de les imposicions arran de la Covid-19.]

Hi ha fenòmens geològics que puguin esdevenir a la Garrotxa? 

Els riscos geològics són una sèrie de fenòmens que presenten un cert grau de perillositat i poden afectar les persones o els seus béns. A la comarca de la Garrotxa hi és ben present el risc sísmic i volcànic, però també cal tenir en compte els moviments gravitacionals.  

La cartografia d’esllavissades i de caigudes de roques són imprescindibles per a la zonificació dels riscos geològics que proposa l’Institut Geològic i Cartogràfic de Catalunya.
 

El risc sísmic és ben present a la comarca de la Garrotxa. Foto: @OlotCultura.


En el marc de les Beques Ciutat d’Olot de Ciències Naturals es va realitzar el primer treball comarcal que va generar cartografies de susceptibilitat de moviments gravitacionals a partir de programes informàtics destinats a aquestes tipologies d’estudi.

Tot plegat ho exposarà Guillem Roca Méndez aquest divendres a les set del vespre al Casal Marià d'Olot dins el cicle "Es grans interrogants de la ciència".

L'activitat és gratuïta, per bé que cal descarregar-se una entrada per a controlar la capacitat de la sala.  

L’acte es podrà seguir també en línia a través del canal de Youtube del PEHOC.



 
Arxivat a