Can Trona projectarà el Doc del Mes «Allò que no et mata» el 15 de gener

El film d'Alexe Poukine exposa, des de les dones i sense victimitzar-les, les sensacions contradictòries i les conseqüències després d’una violació o agressió sexual

Una de les protagonistes del film «Allò que no et mata».
Una de les protagonistes del film «Allò que no et mata». | @docsbarcelona.
NacióGarrotxa
07 de gener del 2021
Actualitzat el 11 de gener a les 9:53h

Can Trona, el Centre de Cultura i Natura de la Vall d'en Bas, a Joanetes, projectarà el pròxim divendres, 15 de gener, a dos quarts de vuit del vespre, el Doc del Mes en versió original subtitulada en català (VSOC) Allò que no et mata, d'Alexe Poukine.

En aquest documental s'exposa, des de les dones i sense victimitzar-les, les sensacions contradictòries i les conseqüències després d’una violació o agressió sexual on l’abusador no és ni un desconegut ni un monstre ni un assetjador que actua de nit, a les cantonades o als portals de les cases...

Tracta de comprendre i trobar respostes a les reaccions que aquestes agressions sexuals desencadenen en les dones que no encaixen en el que la opinió pública anomenaria “víctimes correctes”.

Una pel·lícula dura, però molt necessària, que pretén ser una contribució més per a fer visible un fenomen social molt ampli i encara silenciat.

Cal inscripció prèvia a [email protected] o al 648 814 293.

 

Cartell del Doc de Mes de gener, el primer de 2021. Foto: @docsbarcelona.

Arxivat a