«La Vall Bull» remembra la darrera dècada a la Vall d'en Bas

La publicació municipal del mes de desembre també tracta aspectes de l'actualitat i una entrevista amb Salvem les Valls

Una abraçada en plena natura il·lustrada la portada de «La Vall Bull».
Una abraçada en plena natura il·lustrada la portada de «La Vall Bull». | @ajuntamentbas.
NacióGarrotxa
07 de gener del 2021
Actualitzat a les 10:06h
L’edició de desembre de La Vall Bull, la revista que edita l'Ajuntament de la Vall d’en Bas, repassa la dècada que deixem enrere, des de 2010 fins a l’actualitat, on destaca els esdeveniments més importants.

D’altra banda, el tema de la secció "El destacat" pretén oferir una mirada positiva sobre aquest 2020, tot i les imposicions arran de la pandèmia.

A banda d’això, el butlletí municipal porta informació d’actualitat amb diferents temes rellevants. També, destaca la secció de "Medi Ambient", que parla de reciclatge, i una entrevista amb l’entitat ecologista Salvem les Valls, que és contrària, com la majoria d'habitants del municipi, a la variant de les Preses-la Vall d'en Bas, que impacta directament en les millors terres de conreu de la Garrotxa i en el patrimoni natural de la vall.

La revista ha estat repartida de franc en format paper als domicilis dels pobles del municipi i es pot trobar, també, en format virtual en aquest enllaç, on  també es pot trobar la resta de números publicats fins ara.
 

Portada de «La Vall Bull» del mes de desembre de 2020. Foto: @ajuntamentbas.