Civisme

Sant Joan les Fonts incorpora un agent cívic

Té funcions de vigilància dels béns municipals, d'ordenació del trànsit al nucli urbà i de fer complir les ordenances

per NacióGarrotxa, Sant Joan les Fonts | 4 de gener de 2021 a les 08:48 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 4 de gener de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L’Ajuntament de Sant Joan les Fonts ha incorporat un agent cívic a la plantilla municipal. De nom Sergi, serà l’encarregat de fer aquestes tasques d’ara en endavant.

La figura es va decidir de regular després que aquest estiu es contractés un servei de vigilància nocturna per a fer front a problemes d’incivisme que va donar molt bons resultats.


Les funcions bàsiques de l'agent cívic són custodiar i vigilar els béns, serveis, instal·lacions i dependències municipals, ordenar i regular el trànsit dins el nucli urbà, d’acord amb les normes de circulació, participar en les tasques d’auxili al ciutadà i de protecció civil en general, vetllar pel comportament cívic de la ciutadania en actes públics i comportaments individuals, vetllar pel compliment de les ordenances i disposicions municipals, especialment les relatives a tinença i protecció d’animals, d’aparcament i convivència i via pública.
 

 

Participació