Olot, Temps de Nadal

El sorteig de l'Associació de Comerciants d'Olot ja té guanyadora

Es tracta de Mercè Serrat, que s’emporta els 2.400 euros de la campanya “I per Reis... regals de l’ACO”. Aquest dissabte a partir de les deu del matí podrà gastar-se'ls en compres als comerços de la ciutat

per NacióGarrotxa , Olot, 31 de desembre de 2020 a les 13:47 |
Aquest dijous al migdia l’Associació de Comerciants d'Olot ha sortejat el premi de la campanya de Nadal. La plaça de l’1 d’Octubre ha acollit el sorteig de la iniciativa que va començar el passat 1r de desembre i ha finalitzat el dia 30. Totes les persones que durant aquest període han fet compres a les botigues associades a l’ACO han omplert la butlleta que han pogut disposar als mateixos establiments.  
 

Na Tura, de 5 anys, ha estat l’encarregada d’escollir la butlleta guanyadora entre les prop de 25.000 que han participat de la campanya de Nadal. Des de l’ACO s’han posat en contacte amb la persona que va omplir la butlleta: la Mercè Serrat, veïna de Sant Jaume de Llierca, que ha contestat immediatament.  
 

“Molt bé, molt contenta, tot i que hi ha hagut un moment de xoc quan li hem dit que havia  guanyat 2.400 euros” ha assegurat Cristina Pursals, dinamitzadora de l’Associació de Comerciants d’Olot, que s’ha posat en contacte amb la persona guanyadora del sorteig.

El president de l’Associació de Comerciants d’Olot, Jordi Rovira, ha afegit que “a diferència de l’any passat en què es van concentrar en dues hores, aquest dissabte la guanyadora tindrà tot el dia per fer les seves compres per un valor de 2.4000 euros, 400 euros més que a l’última edició”. 


La regidora de Comerç d’Olot, Gemma Canalias, ha destacat “la bona resposta que ha tingut la iniciativa de l’Associació de Comerciants en un moment tan complicat com el que estem vivint i que ens demostra la importància del comerç de proximitat”.  
 
Aquest dissabte 2 de gener la Mercè Serrat disposarà de 24 hores per a gastar-se els 2.400 euros de premi als diferents establiments de l’Associació de Comerciants d’Olot.  

 

 

Participació