VÍDEO La batllessa de Sant Joan les Fonts augura un 2021 «molt complicat»

En un missatge de Cap d'Any, Maria Vidal fa capmàs del 2020 de la pandèmia i afirma que l'Ajuntament estarà al costat dels ciutadans

Maria Vidal, batllessa de Sant Joan les Fonts.
Maria Vidal, batllessa de Sant Joan les Fonts. | @santjoanfontsaj.
31 de desembre del 2021
Actualitzat a les 9:47h

"Ben segur que el 2021 serà un any molt complicat", augura Maria Vidal, batllessa de Sant Joan les Fonts, en un missatge de Cap d'Any que ha penjat l'Ajuntament al seu canal de Youtube.

En l'enregistrament, la batllessa fa un capmàs del 2020 i davant el futur incert de l'any vinent promet als veïns del municipi "esperem ser al vostre costat, animant-vos, recolzant-vos i ajudant en totes aquelles coses que estiguin a la nostra mà".
 
Vidal també considera que l'any 2020 ha estat "molt complicat" per la pandèmia, que "ens ha obligat a pensar, a treballar, a relacionar-nos d'una manera molt diferent". Per a la batllessa, el més important de tot, malgrat les dificultats, "és poder seguir endavant, és poder tenir salut".

La batllessa considera que l'Ajuntament de Sant Joan les Fonts ha posat el seu granet de sorra "per ajudar en tot allò que hem pogut" durant el procés del coronavirus.