Democràcia participativa

Mieres inicia el procés de revisió del reglament de participació popular

S'enllestirà el 21 de gener amb l’aprovació del nou text per part del ple municipal

Mieres vol aprofundir i millorar els processos de participació popular. | Martí Albesa.
per NacióGarrotxa, Mieres | 29 de desembre de 2020 a les 09:24 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 29 de desembre de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Per aprofundir i millorar els processos de participació popular de Mieres a partir de l’experiència acumulada aquests darrers anys, el Consell de Poble lidera un procés de revisió del reglament que regula aquesta participació al municipi.

Aquest procés de revisió –que va començar el passat 4 de desembre– s'enllestirà el 21 de gener amb l’aprovació formal del nou Reglament per part del Ple municipal. Aquí podeu veure les fases del procés.


Fins al dia 17 de gener els ciutadans de Mieres poden presentar les esmenes que considerin oportunes via la plataforma Decidim, o bé enviant-les per missatge de correu electrònic a mteixido@casg.cat (es pot fer de forma individual o a través d’alguna entitat del poble de la qual es formi part).

Per a fer-ho via Decidim, només caldrà que, si encara no ho heu fet, us hi registreu amb la vostra adreça de correu electrònic. L'Ajuntament anima tothom a participar amb aquesta eina que ajuda a decidir entre tots les coses que es vol fer a Mieres.


Si algú es troba amb algun problema tècnic a l’hora de registrar-se o de fer la proposta d’esmena, podeu contactar amb comunicacio@mieres.cat.

 

Participació