VÍDEO Un incendi crema tres contenidors de brossa a Sant Privat d'en Bas

El foc s'ha iniciat en el dipòsit de matèria orgànica, part darrere del Casal d'Avis, i no es descarta que s'hagi produït per una negligència o que es tracti d'un acte vandàlic

Els Bombers han aconseguit apagar el foc de seguida,
Els Bombers han aconseguit apagar el foc de seguida, | Foto: Xavier Borràs.
28 de desembre del 2021
Actualitzat a les 15:52h

Cap als volts de dos quarts de tres de la tarda els Bombers d'Olot han rebut avís d'un incendi rere el Casal d'Avis del poble de Sant Privat d'en Bas, al municipi de la Vall d'en Bas, ben a prop del camp de futbol.

S'hi han desplaçat dos camions cisterna i un vehicle dels Mossos d'Esquadra, que s'han trobat amb l'incendi d'un contenidor de matèria orgànica i dos contenidors de rebuig, que han apagat de seguida, per bé que han restat totalment calcinats.

El foc també ha fet petar els vidres de dues finestres i part d'una persiana de l'edifici comunal, on s'havia estatjat antigament l'escola, quan Sant Privat, ara fa cinquanta anys, encara era un municipi.

Fonts de la investigació policíaca barallen dues hipòtesis: o bé una negligència pel fet d'haver llençat restes d'un cendrer d'algun cotxe amb una burilla encara encesa al contenidor de fracció orgànica –on s'hauria originat el foc–, o bé una acció  de caire vandàlic.