El pessebre vivent de Joanetes serà enguany un auto-pessebre de llum i so

Sense haver de sortir del cotxe es podrà gaudir d’aquest espectacle visual i sonor des d'avui i fins a dilluns a les sis de la tarda i a dos quarts de vuit del vespre

Es podran veure imatges projectades de les diferents escenes del pessebre.
Es podran veure imatges projectades de les diferents escenes del pessebre. | @pjoanetes.
NacióGarrotxa
24 de desembre del 2020
Actualitzat a les 11:09h
Tal com ja va informar NacióGarrotxa els organitzadors del pessebre vivent de Joanetes, per causa de les imposicions administratives arran de la pandèmia de coronavirus, s'ha hagut de suspendre, igual com s'ha fet a la via de Santa Pau.

Tanmateix –imaginació al poder!–, tothom qui vulgui acostar-se a aquesta bella població de la Vall d'en Bas, sota l'eminent Puigscalam i el gros estel de Nadal que hi és penjat, podrà gaudir del que han batejat com "autopessebre de llum i so". Els organitzadors s’han reinventat amb un objectiu: “No volem deixar als nostres figurants i visitants sense poder gaudir del Pessebre”.

És per això que els dies 24, 25, 26 i 27 a les 18:00 h i a les 19:30 h es farà un auto-pessebre de llum i so.

Sense haver de sortir del cotxe i amb la màxima seguretat es podrà gaudir d’aquest espectacle visual i sonor. Es podran veure imatges projectades de les diferents escenes del pessebre. I sintonitzant una emissora a la ràdio del cotxe es podran escoltar tocs, vols i repics de les campanes de l’església. Serà una nit fosca però perfectament il·luminada i amb un so alegre per a convertir-la en una nit màgica.  

Cal arribar 20 minuts abans de l’hora de la representació i fer un donatiu de 3 euros per persona a partir de 6 anys.
 

Cartell de l'autopessebre de llum i so de Joanetes. Foto: @ajuntamentbas.