El Club Natació Olot acomiada l’any amb la celebració del 10è Campionat de Catalunya de fons

La competició "indoor open" ha comptat amb la participació de 30 clubs d’arreu del territori

El repartiment de premis al Club Natació Olot.
El repartiment de premis al Club Natació Olot. | @CNOlot.
NacióGarrotxa
24 de desembre del 2020
Actualitzat a les 10:08h
La Federació Catalana de Natació (FCN) ha organitzat, conjuntament amb el Club Natació Olot, el X Campionat de Catalunya de fons indoor "open" que s'ha celebrat aquest dimecres a les instal·lacions del Club.

La competició ha comptat amb la participació de 30 clubs d’arreu del territori. S’han seguit els protocols indicats segons la FCN, ja que el campionat funcionava com a fase classificatòria per accedir en el Campionat d’Espanya de fons que se celebrarà a començaments de l’any vinent.

Tota l’organització de la competició ha estat preparada amb un protocol especialment dissenyat per les restriccions de la Covid-19: ús de la màscara en tot moment (excepte quan es competia a l’aigua); grups separats per equips i amb distància de seguretat entre aquests; aforaments limitats; desinfecció constant dels materials i zones comunes entre cada sèrie o rutes específiques pels esportistes durant les proves, eren algunes de les mesures adoptades per garantir la màxima seguretat possible entre els assistents.

El lliurament dels premis també ha estat diferent respecte a d'altres edicions, ja que també ha comptat amb un protocol específic per la pandèmia i les autoritats no han lliurat directament les medalles als guanyadors. Estanis Vayreda, primer tinent de batlle d’Olot; Aniol Sellabona, regidor d’Esports d’Olot; Gemma Soy presidenta del CN Olot i vicepresidenta social de la FCN; membres de la Junta Directiva del Club i altres autoritats de la FCN han acompanyat els esportistes durant el lliurament dels guardons.

La competició ha estat un gran repte per als nedadors del Club Natació Olot, ja que a causa del confinament i les restriccions de la pandèmia sanitària els entrenaments no han comptat amb la mateixa regularitat que en altres anys. Tanmateix, aquesta jornada ha estat un gran entrenament per a trobar bones sensacions i recuperar l'estat de forma d'abans de la pandèmia. És per això que els esportistes sabien que encara els falta rodatge, però han competit amb la màxima il·lusió per aconseguir els millors resultats possibles. Un clar exemple és que a bona part d'aquests els ha faltat molt poc per aconseguir entrar al podi.

Els resultats dels nedadors i nedadores del Club Natació Olot han estat:
  • JÚLIA MORERA: 5a en 3000 m lliures categoria júnior 1 F i 12a general F (37.16.64)
  • NÚRIA MARGUÍ: 14a en 3000 m lliures categoria júnior 1 F i 25a general F (39.33.43)
  • GEMMA SURROCA: 15a en 3000 m lliures categoria júnior 1 F i 26a general F (39.34.17)
  • JÚLIA MONELLS: 5a en 3000 m lliures categoria júnior 2 F i 23a general F (39.18.53)
  • CLARA AULINAS: 5a en 3000 m lliures categoria absoluta F i 16a general F (37.46.33
  • MARC GIFREU: 14è en 3000 m lliures categoria júnior 1 M i 34è general M (36.25.87)
 
Consulteu aquí els resultats de la competició.
 
Arxivat a