Donació

L'Hospital d'Olot rep una obra de l'artista olotina Anna Manel·la

Traspassada el 2019, les seves filles han donat una escultura en agraïment al personal sanitari que la va atendre, especialment del Servei de Medicina Interna i de Cures Pal·liatives

per NacióGarrotxa, Olot | 24 de desembre de 2020 a les 09:15 |
Personal de l'Hospital d'Olot amb l'escultura «Demà», d'Anna Manel·la. | @hospiolot.
Aquesta informació es va publicar originalment el 24 de desembre de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Hospital d'Olot ha rebut una obra de l'artista olotina Anna Manel·la, traspassada a les darreries de l'any 2019, una escultura que han donat les seves filles en agraïment al personal sanitari per la seva dedicació i atenció durant la malaltia de la seva mare.

L’escultura anomenada Demà és un infant assegut que denota fragilitat i soledat, característiques de l’obra de Manel·la, i s’instal·larà al despatx del Servei de Medicina Interna de l’Hospital d’Olot.


Anna Manel·la Llinàs (Olot, 1950-2019) va ser una artista reconeguda per les seves escultures, quadres i dibuixos. En la seva obra convergeixen la solitud, la fragilitat, la tristesa, la serenor, la memòria i el silenci.

Algunes de les seves escultures es poden veure al carrer Sant Tomàs d’Olot, a la vila vella de Santa Pau, al carrer del Veïnat de Salt o a la plaça de Can Jordana de Sant Boi de Llobregat.


Altres notícies que et poden interessar

​​​​​​

 

Participació