Ingressa a presó un home per un robatori violent en una perfumeria a Olot

Els fets es remunten al passat 14 de desembre, quan un jove de Mieres va causar lesions a una treballadora de la botiga

Un mosso a Olot.
Un mosso a Olot. | Martí Albesa.
NacióGarrotxa
24 de desembre del 2020
Actualitzat a les 8:25h
Els Mossos d’Esquadra de la comissaria d’Olot van detenir, el passat 17 de desembre, un home de vint anys, veí de Mieres, com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb violència i intimidació en un establiment comercial de la capital de la Garrotxa.
 
Els fets es remunten al passat dimecres, 16 de desembre, quan els mossos van tenir coneixement que dos dies abans, en una perfumeria de la població, s’hauria produït un robatori amb violència i intimidació.
 
Concretament, el dilluns 14 de desembre cap a les set del vespre, un home va entrar a la botiga i va agafar un perfum de la prestatgeria i la treballadora del local –que ja coneixia a aquest home per furts anteriors–, va intentar agafar el perfum perquè no se l’emportés i es va produir un torcebraç. Com que el lladre no el deixava anar, els dos van començar a forcejar. Va ser aleshores quan el jove va fer una estrebada per endur-se la fragància i va ferir la treballadora al braç. Després, va marxar corrents.
 
Després d’aquests fets, la responsable va trucar a la policia i es va iniciar la recerca del presumpte lladre, però no van poder localitzar l’autor del robatori.
 
Tot just fa una setmana, aquest passat 17 de desembre, es va procedir a detenir l’autor del robatori quan aquest es va presentar a comissaria.
 
L’home, que té nombrosos antecedents, va passar el dia 18 de desembre a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia d’Olot, el qual va decretar-ne l'ingrés a la presó.
Arxivat a