S'inicia l’enderroc de l'edifici del Sindicat de Sant Jaume de Llierca

S'hi construirà el Centre Social del poble i, amb un cost de 175.000 euros, l'antiga fàbrica de mitjons serà la nova seu de la Brigada Municipal

Les obres d'enrunament continuen a bon ritme.
Les obres d'enrunament continuen a bon ritme. | @santjaume.
NacióGarrotxa
23 de desembre del 2020
Actualitzat a les 11:05h
Aquesta setmana s’han iniciat els processos d’enderroc de l'edifici del Sindicat, antiga seu de la brigada municipal. Els terrenys resultants es destinaran a la nova construcció del Centre Social del poble.

Aquesta acció es complementa amb la nova adquisició, a finals d’estiu, de l’antiga fàbrica dels mitjons, on se situarà la nova seu de la brigada. Segons l’equip de govern municipal, amb l’adquisició d’aquest local es reduiran els temps que es dediquen als trajectes a la nau, es guanyarà en comoditat i es podrà ordenar la brigada amb un espai específic per al seu funcionament.

L’adquisició de l’edifici s’ha realitzat mitjançant recursos del propi Ajuntament, amb un cost de compra de 115.000 € i uns 60.000 € en reformes d’acondiciament adequades a la feina que s'hi desenvoluparà i adaptades a les necessitats dels treballadors, amb habitacles orientats per a oficis o tasques determinades.

Segons Jordi Cargol, batlle de Sant Jaume de Llierca, “estem treballant perquè l’any vinent la nova seu de la brigada estigui totalment acondiciada”. Amb aquest nou espai es podrà iniciar la nova construcció del Centre Social del poble, "un espai que volem que sigui per a tothom”, ha afegit Cargol.