Olot celebra un Nadal Esportiu fins al 31 de desembre per als més menuts

Els infants participants gaudiran i practicaran tota mena d’activitats a l’aire lliure –amb màscares– en contacte amb la natura com senderisme, atletisme o escalada

Uns infants participen al casal esportiu d'Olot.
Uns infants participen al casal esportiu d'Olot. | @olotuit.
NacióGarrotxa
23 de desembre del 2020
Actualitzat a les 9:50h
Aquest dimarts, 22 de desembre, ha engegat una nova edició del Nadal Esportiu d’Olot que s’allargarà fins al 31 de desembre. Enguany, un total de 34 infants s’hi han inscrit per a gaudir d’aquesta iniciativa esportiva que ofereix l’Ajuntament d’Olot, a través de l’Institut Municipal d’Esports i Lleure.  

Nadal Esportiu és un casal multiesportiu dirigit a infants d’entre 4 i 11 anys, a través del qual les mainades poden practicar i gaudir d’un munt d’activitats esportives i fisicoesportives enfocades principalment a la pràctica de l’esport a l’aire lliure i en contacte amb la natura com escalada, senderisme, bàsquet, ciclisme, hoquei, atletisme, patinatge o jocs de coneixença i tradicionals d’arreu d’Europa i del món.  

En aquest sentit, seguint la línia d’anteriors casals esportius de la ciutat, les activitats estan enfocades i tenen per objectiu que els participants coneguin i practiquin un gran ventall d’esports així com potenciar tot un seguit d’aptituds tals com la coordinació, l’equilibri, la psicomotricitat o el joc en equip.  
 

Els més menuts també participen al Nadal Esportiu d'Olot. Foto: @olotuit.


Seguint les mesures de prevenció i seguretat per a evitar la propagació del coronavirus, marcades per aquestes festes de Nadal per part del Govern de la Generalitat, els participants seran dividits en grups de 6 en funció de la seva edat i hauran de dur obligatòriament les màscares posades.

L’horari del casal esportiu és de 9 a 13 i, des de l’àrea d’Esports també s’ofereix servei de monitor de 8:45 a 9 així com de 13 a 13:15 h per aquelles famílies que ho requereixin. En el cas de les activitats interiors, les pràctiques es realitzaran al Pavelló Municipal d’Esports d’Olot.  

A la web podreu trobar més informació i detalls d’aquest casal multiesportiu. Per dubtes o qüestions també podeu consultar amb l’Institut Municipal d’Esports i Lleure d’Olot (IMELO) a través del telèfon 972 26 64 61. L’horari d’atenció és de dilluns a divendres de 10 a 14 h i dimarts i dijous de 16 a 19 h.  

Tant les activitats com la celebració del casal esportiu de Nadal complirà i estaran subjectes a l’evolució de la pandèmia de la Covid-19 i de les mesures de seguretat marcades per a evitar la propagació del coronavirus.  

 
Arxivat a