Olot, Temps de Nadal

Sense cavalcada a Olot, els Reis d'Orient rebran els infants al Parc Nou

La cabuda serà controlada i limitada i caldrà una entrada per accedir-hi. El campament reial s'instal·larà a la plaça Clarà del 2 al 4 de gener

per NacióGarrotxa , Olot, 23 de desembre de 2020 a les 08:44 |
Melcior, Gaspar i Baltasar no es passejaran enguany per la ciutat. | Martí Albesa.
Enguany no hi haurà cavalcada de Reis a Olot. El 5 de gener vinent, ses majestat els Reis d’Orient arribaran a Olot en un format diferent a l’habitual. Melcior, Gaspar, Baltasar i tota la cohort de patges i ajudants han de plegar-se a les imposicions de la resolució publicada al DOGC el passat 19 de desembre, on es detalla com han de ser els esdeveniments i activitats de Nadal, amb què la seva presència enguany serà estàtica i amb una cabuda limitada.
 

Els Reis d'Orient arribaran a la ciutat el dimarts 5 de gener a les 17:30 h en les seves habituals carrosses i acompanyats dels personatges de la comitiva reial, que faran parada a la ciutat a partir del 2 de gener al Campament Reial instal·lat a la Plaça Clarà, provinents d'una primera estada a la Fageda d'en Jordà. La comitiva s’instal·larà als paratges del Parc Nou on els visitants podran saludar-los.  
 


Per a garantir el control de la cabuda, caldrà posseir una entrades per accedir al recinte. Es podran adquirir a través del web d’OlotCultura, a partir del dissabte 2 de gener de 2021 a les 10 h. Cada usuari podrà obtenir un màxim de cinc entrades, corresponent al grup de convivència. Des de l’organització, i tenint en compte la limitació de capacitat que comporta el nou format, es demana a la població que agafi les entrades realment necessàries, per a evitar que cap infant no es quedi sense poder viure la màgia d’una nit tan especial.  

 
Aquesta no era l’opció preferida pels organitzadors, que proposaven una cavalcada dinàmica amb un recorregut per tots els barris de la ciutat, però l’evolució de la pandèmia i les noves restriccions els han obligat a treballar en un nou escenari.

El Centre Cultural Els Catòlics comunicarà qualsevol canvi de format o novetat sobre l’arribada dels reis a Olot, conseqüència de les resolucions marcades pel PROCICAT, a través del web o del compte d’Instagram @catolicsolot.
 
Les entrades del campament, a partir del 31 de desembre

Per accedir al Campament Reial que s’instal·larà a la Plaça Clarà del 2 al 4 de gener de 2021, també caldrà disposar d’entrades. Aquestes es posaran a la venda gratuïtament a partir del 31 de desembre a les 10 h a través del web.  

Altres notícies que et poden interessar

  

Participació