La CUP ven torrons de Nadal del Cacau d'Olot per a finançar part de la campanya del 14-F

Els anticapitalistes han recaptat 2.737 euros, a raó de 10,95 euros per cadascuna de les 250 unitats que ha preparat el pastisser-poeta i regidor de l'Ajuntament Lluís Riera

El torro del Cacau d'Olot que ven la CUP.
El torro del Cacau d'Olot que ven la CUP. | NG.
NacióGarrotxa
18 de desembre del 2020
Actualitzat el 19 de desembre a les 15:34h
Sota el lema "Fot la turra. Aquest Nadal parlem de política", la CUP ha encetat una particular i imaginativa campanya de venda de torrons de Nadal, fets a la pastisseria Cacau d'Olot, per a recaptar fons econòmics i així sufragar part de les despeses que comportaran les eleccions al Parlament de Catalunya el pròxim 14 de febrer (14-F).

Els anticapitalistes han posat a la venda 250 unitats de torró, a 10,95 euros cadascuna, a través del web fotlaturra.cup.cat amb la intenció d'arribar a recaptar 2.737 euros. Un primer estoc ja es va esgotar en poques hores, després que es posés a la venda, i actualment resten unes 100 unitats.

El torró que ven la CUP per a finançar part de la campanya està fet amb xocolata, praliné d'ametlla, praliné d'avellana, neula, llavor de cacau i "molt de compromís", tal com relaten. Són torrons fets a Olot, a la Pastisseria Cacau, que regenta el pastisser-poeta i regidor de l'Ajuntament, Lluís Riera.

Segons la CUP, es tracta d'aconseguir "un ajut per a finançar part de les despeses pròpies de la campanya electoral". "La CUP no ha demanat ni demanarà cap crèdit bancari per a fer front a la campanya i la major part de les despeses provindran dels fons propis de l'organització. Apostem per l'autogestió i per això fem aquesta crida", expliquen els anticapitalistes.
Arxivat a