La Gran Cagada del Tió de l'ACO serà aquest diumenge

L’Associació de Comerciants d’Olot ha previst aquesta nova campanya nadalenca amb vals que es bescanviaran per regals a més d'un gran premi de 2.400 euros per a gastar en 24 hores

El Tió del capdamunt del Firal enguany no cagarà per causa de les imposicions pandèmiques.
El Tió del capdamunt del Firal enguany no cagarà per causa de les imposicions pandèmiques. | Foto: Montserrat Escayola.
NacióGarrotxa
16 de desembre del 2020
Actualitzat a les 12:35h
L’Associació de Comerciants d’Olot ha renovat el format de la Gran Cagada del Tió amb l’objectiu d’assegurar que tots els veïns i infants que hi participin puguin tenir el seu corresponent regal tot i les imposicions restrictives de la pandèmia.

Enguany, durant tota aquesta setmana, els establiments de l’associació lliuraran vals de regal del Tió de l’ACO. En comptes dels tradicionals pals i la realització de la cagada del Tió que es portava a terme anualment, l’entitat ha remodelat l’acció tot seguint les mesures de prevenció per la pandèmia i basant-se en el lliurament de butlletes que caldrà desar fins al diumenge, 20 de desembre a les cinc de la tarda. Serà llavors quan tots els participants podran anar a les botigues associades i bescanviar el seu val per un regal que li haurà deixat el Tió de l’Associació de Comerciants d’Olot.
 

Diumenge, a partir de les cinc de la tarda, es podrà bescanviar els vals de regal del Tió de l'ACO. Foto: @aco


En aquest sentit, i tractant-se d’una iniciativa enfocada als infants, des de l’entitat han establert una desena d’establiments de referència; ja que es dediquen majoritàriament a la venda d’articles infantils, els quals podran bescanviar el val més enllà de diumenge, 20 de desembre. Podeu trobar més informació a través del web de l’ACO, en aquest enllaç.

Aquesta nova campanya se suma a la iniciativa ‘I per Reis, regals de l’ACO’ que també porta a terme l’entitat i que permet que els clients del comerç de la ciutat puguin optar a un gran premi  de 2.400 euros per gastar en 24 hores. Per participar-hi només cal adquirir algun producte a qualsevol establiment associat de l’ACO, on podran omplir una butlleta que hauran de dipositar a les urnes dels mateixos establiments.

El sorteig es farà el dijous 31 de desembre a les 12 h i la persona afortunada tindrà tot el 2 de gener per poder adquirir allò que més vulgui als diferents establiments de l’Associació de Comerciants d’Olot.

 
Arxivat a