Olot, Temps de Nadal

La Gran Cagada del Tió de l'ACO serà aquest diumenge

L’Associació de Comerciants d’Olot ha previst aquesta nova campanya nadalenca amb vals que es bescanviaran per regals a més d'un gran premi de 2.400 euros per a gastar en 24 hores

per NacióGarrotxa , Olot, 16 de desembre de 2020 a les 12:07 |
El Tió del capdamunt del Firal enguany no cagarà per causa de les imposicions pandèmiques. | Foto: Montserrat Escayola.
L’Associació de Comerciants d’Olot ha renovat el format de la Gran Cagada del Tió amb l’objectiu d’assegurar que tots els veïns i infants que hi participin puguin tenir el seu corresponent regal tot i les imposicions restrictives de la pandèmia.

Enguany, durant tota aquesta setmana, els establiments de l’associació lliuraran vals de regal del Tió de l’ACO. En comptes dels tradicionals pals i la realització de la cagada del Tió que es portava a terme anualment, l’entitat ha remodelat l’acció tot seguint les mesures de prevenció per la pandèmia i basant-se en el lliurament de butlletes que caldrà desar fins al diumenge, 20 de desembre a les cinc de la tarda. Serà llavors quan tots els participants podran anar a les botigues associades i bescanviar el seu val per un regal que li haurà deixat el Tió de l’Associació de Comerciants d’Olot.

 

Diumenge, a partir de les cinc de la tarda, es podrà bescanviar els vals de regal del Tió de l'ACO. Foto: @aco


En aquest sentit, i tractant-se d’una iniciativa enfocada als infants, des de l’entitat han establert una desena d’establiments de referència; ja que es dediquen majoritàriament a la venda d’articles infantils, els quals podran bescanviar el val més enllà de diumenge, 20 de desembre. Podeu trobar més informació a través del web de l’ACO, en aquest enllaç.Aquesta nova campanya se suma a la iniciativa ‘I per Reis, regals de l’ACO’ que també porta a terme l’entitat i que permet que els clients del comerç de la ciutat puguin optar a un gran premi  de 2.400 euros per gastar en 24 hores. Per participar-hi només cal adquirir algun producte a qualsevol establiment associat de l’ACO, on podran omplir una butlleta que hauran de dipositar a les urnes dels mateixos establiments.


El sorteig es farà el dijous 31 de desembre a les 12 h i la persona afortunada tindrà tot el 2 de gener per poder adquirir allò que més vulgui als diferents establiments de l’Associació de Comerciants d’Olot.

 

 

Participació